Wie is Christel?

Enthousiast

In mijn professionele carriere heb ik regelmatig vastgesteld dat mensen last hebben van stress tot zelfs burn out zonder zélf de signalen te herkennen.

Zelfs bij mensen dicht in mijn omgeving. 


Men voelt zich niet goed.

Men heeft hoofdpijn, verhoogde ademhaling, geen energie meer, .... 


Een gezonde portie stress kan geen kwaad maar van zodra het je leven negatief beinvloed is het belangrijk daar iets aan te veranderen. En het kan wel degelijk.... 


Ook in de media is dit een actief onderwerp.


Gezien ik mensen als uniek beschouw die recht hebben op een gelukkig leven, heeft me dit doen besluiten een opleiding als Stress en Burn out coach te volgen plus aansluitend mijn certificatie als loopbaanbegeleider en Erkend coach te worden. 


Ik beschik over een ruime kennis en technieken om mensen te helpen en te begeleiden. 


Met mij ga je dus op zoek naar manieren om met stress om te gaan en indien je in burn-out zit om er terug uit te geraken en je leven op een positieve manier verder te zetten.


In de therapie gaan we stap per stap en op jouw tempo.


We bespreken de oorzaak en bekijken je energiegevers en nog belangrijker ... je energievreters.  Hoe kan je deze omzetten naar iets positiefs.


Wie/wat zijn hulpbronnen?  Stap per stap.


Voor wie meer info wil, kan vrijblijvend contact nemen met Christel Vos, gecertificeerd Loopbaanbegeleider & erkend Stress en Burn-out coach aangesloten bij de Vereniging van Stress en Burn-out coaches.